Despre Noi
 

Tendinta actuala de globalizare a dus la cresterea cererii si in domeniul traducerilor de documente, lucru care a impus acestei piete din Romania o alta dinamica. Prin varietatea limbilor din/in care putem efectua traduceri si prin profesionalismul tututor celor implicati in organizatie, Romconect International a reusit sa devina un nume de referinta in domeniul traducerilor.

Misiunea noastra? Este aceea de o oferi servicii de traduceri la standarde inalte de calitate.

Azi, Romconect International acopera prin cele 8 birouri de traduceri o zona extinsa, serviciile noastre de traduceri le sunt oferite clientilor din Craiova, Rm. Valcea, Targoviste, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Constanta. Cererea crescanda a solicitarilor venite de la clienti din alte localitati si intentiile noastre de dezvoltare ne-au determinat sa decidem infiintarea in viitorul foarte apropiat a unui alt birou in Sibiu. Avem, de altfel, relatii puternice de colaborare cu firme similare de traduceri din strainatate carora le oferim serviciile noastre de traduceri (de cele mai multe ori ne sunt solicitate traduceri dintr-o limba straina intr-o alta limba straina, fara trecere prin limba romana).

Analiza atenta in recrutarea membrilor ce compun echipa Romconect International a facut ca asteptarile clientilor nostri in ceea ce priveste calitatea traducerilor si promtitudinea in finalizarea lor sa fie mereu apreciate de catre acestia.

Intelegem exact importanta unei traduceri de calitate si tocmai din acest motiv traducerile ce poarta marca Romconect International sunt executate doar de specialisti in diverse domenii: juridic, financiar, medical, tehnic, management, marketing, etc.

Confidentialiatea este unul din factorii critici, considerati in contactele pe care le avem cu toti clientii nostri. Continutul documentelor sau al intalnirilor de afaceri la care participam (atunci cand este vorba de translatii) va ramane, si dupa finalizarea unui proiect, strict confidential.

Faptul ca ne-am pastrat o pozitie privilegiata printre agentiile de traduceri si ca ne-am castigat o imagine buna la nivel national este rezultatul direct atat al anilor in care am acordat maximum de grija clientilor nostri cat si al mentinerii principiilor de baza pentru derularea unor servicii ireprosabile ce compun o afacere corecta in domeniu.